Jouw input is meer dan welkom voor de Maand van de Sportparticipatie 2021

Omwille van de succesvolle eerste (noodgedwongen) editie van de Maand van de Sportparticipatie in 2020, organiseert Netwerk Lokaal Sportbeleid in 2021 haar tweede editie van de Maand van de Sportparticipatie. Een maand waarin we jou handvaten aanreiken om nog laagdrempeliger te werken en nog meer mensen, ook de minder kansrijke, aan het sporten en bewegen te krijgen in het zwembad, in de sporthal, in de sportclubs en in hun eigen buurt.

Samen met Werkgroep Sportparticipatie zijn we op dit moment volop bezig om een boeiend, fris en actueel programma samen te stellen.

Jouw input is meer dan welkom

Heb jij interesse om ook jouw steentje bij te dragen? Wil jij een bepaald thema naar voor schuiven? Wil jij een specifieke vraag beantwoord zien? Ken jij een interessante spreker die kennis kan delen over het thema sportparticipatie?

Laat het ons dan snel weten en contacteer collega Piet Van der Sypt. Jouw input is meer dan welkom! Eerstvolgende vergadering over de Maand van de Sportparticipatie vindt digitaal plaats op maandag 13 september 2021.

Startdag

De Maand van de Sportparticipatie start dit jaar op maandag 15 november 2021. Een gedetailleerd programma en een verdere planning wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd.

Terugblik

Bekijk zeker onderstaand filmpje waarin we terugblikken op de eerste editie van de Maand van de Sportparticipatie!

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Piet Van der Sypt
Piet Van der Sypt Medewerker sportparticipatie en Buurtsport T 03 780 91 08 piet@lokaalsportbeleid.be