Geslaagde Trefdag Sportinfrastructuur boordevol interessante sessies

Onder een stralende zon organiseerden we op dinsdag 14 juni 2022 onze Trefdag Sportinfrastructuur in Sportcentrum Schotte in Aalst. Dit in samenwerking met de Commissie Infrastructuur en met de steun van onze bedrijfspartners.

Het openhouden van sportcomplexen is mogelijk dankzij de dagelijkse inzet van heel wat verschillende mensen. Elk team of teamlid houdt zijn of haar tandwieltje draaiend waardoor elke dag duizenden kinderen en volwassenen hun sport kunnen komen beoefenen. Op deze Trefdag Sportinfrastructuur wilden we graag iedereen ontvangen die bijdraagt aan het efficiënt beheren van sportinfrastructuur. Want samen houden we de sportinfrastructuren draaiend!

In totaal mochten we meer dan 200 sportinfrastructuurmedewerkers ontvangen. Na een ontbijt en een officiële verwelkoming gaven we het woord aan Mary-Roos Nijs (Inner Wellness). Zij vertelde meer over hoe samen te werken met verschillende types. Iedereen is uniek! De mix van persoonlijke voorkeuren, kwaliteiten, krachten en valkuilen verschilt van individu tot individu. Binnen elk team, waarmee je aan het gezamenlijk doel van een kwalitatieve sporthal werkt, vind je ook diverse persoonlijkheidstypes, elk met een eigen stijl. Mary-Roos gaf inzicht in de vier verschillende types (DISC).

Nadien was het tijd om het persoonlijke programma af te werken. We boden 20 interessante sessies aan over de volledige dag. Een mix van verschillende keuzesessies met het doel om elke sportinfrastructuurmedewerker in de toekomst zijn/haar job efficiënter te maken. Bovendien was het de uitgelegen kans om te netwerken met heel wat andere collega’s uit Vlaanderen.

We blikken terug op een geslaagde Trefdag Sportinfrastructuur! Bedankt aan iedereen die aanwezig was. Het werd een boeiende Trefdag waarbij we jullie hopelijk met heel wat nieuwe inspiratie opnieuw het veld insturen!