Intervisiemoment energie Netwerk Lokaal Sportbeleid: 23 november 2022

Las jij reeds onze tips & tricks op onze website rond energie maar zit je nog altijd met je handen in het haar? Of wil je graag eens horen hoe andere sportdiensten of zwembaden de energiecrisis in handen nemen?

Dan heeft Netwerk Lokaal sportbeleid het perfecte intervisiemoment energie voor jou!

Online intervisie rond energie: 23 november 2022

De energiecrisis raakt de sportsector hard. Zeker gemeenten met eigen sportinfrastructuur en zwembaden moeten steeds dieper in de buidel tasten op zoek naar extra budgetten en innovatieve ideeën om energie te besparen.

Netwerk Lokaal Sportbeleid wil zijn leden ondersteunen om ook deze crisis zo goed mogelijk te doorstaan.  We deelden al enkele belangrijke tips met jullie op onze website op basis van onze bevraging. Ondertussen staan we al enkele stappen verder: de winter voor de deur en intussen heeft elke gemeente beter zicht op welke maatregelen ze doorvoeren. Hoog tijd dus voor een intervisie tussen sportdiensten en zwembadbeheerders!

Woensdag 23 november 2022 willen we jullie een forum bieden om uit te wisselen rond de beste besparingstips, mogelijke investeringen en subsidiemaatregelen. Daarnaast lichten we jullie in over de huidige stand van zake op Vlaams gebied. Deze intervisie is opgedeeld in twee sessies via Microsoft Teams: een algemene sessie voor sportdiensten rond sportinfrastructuur en clubondersteuning en een sessie specifiek voor gemeenten met zwembad en/of zwembadbeheerders.

Planning

  • 10u00 -10u45:
    Algemene sportinfrastructuur
  • 11u00- 11u45:
    Zwembaden

Inschrijven

Schrijf je in via volgende link: Intervisie Energie – Netwerk Lokaal Sportbeleid

Graag nog wat extra info? Contacteer Charlotte Hoedemaekers

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Charlotte Hoedemaekers
Charlotte Hoedemaekers Projectmedewerker T 03 780 91 07 charlotte@lokaalsportbeleid.be