Eerste stappen naar Europees netwerk?

De Erasmus+ sport call voor 2023 is open. Ben je op zoek naar middelen om trainers, begeleiders, managers, medewerkers van sport- en vrijetijdsdiensten te laten leren hoe ze met jouw materie bezig zijn in het buitenland? Bekijk dan zeker de mogelijkheden tot een laagdrempelige projectvraag in het kader van leermobiliteit sport. Wil je met één of meerdere buitenlandse organisaties werken rond een bepaald thema dat uitmondt in een event en op die manier een community of practice opstarten? Kijk dan naar de mogelijkheden om dit samenwerkingsverband te laten subsidiëren door de Europese Unie met lump sums van 30.000 tot 400.000 euro.

Even alle informatie laten opnemen via het webinar dat plaatsvond op 12 januari 2023? Dat kan via deze link. In het webinar wordt ook verwezen naar de Sport Infoday van de Europese Commissie op 30 januari 2023. Inschrijven voor de live stream kan via deze link (tot 27 januari 2023).

Interesse, maar niet onmiddellijk een buitenlands contact? Op 31 januari 2023 organiseert EU Sport Link en Kenniscentrum Sport en Bewegen uit Nederland een speeddate voor Vlaamse en Nederlandse sportorganisaties en lokale besturen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. De ontmoeting vindt plaats in de kantoren van Vleva (Aarlenstraat 80 in Brussel) van 9h30 tot 12h00. Inschrijven via bart.verschueren@eusportlink.be.

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Bart Verschueren
Bart Verschueren Coördinator EU Sport Link T 0486 76 28 03 bart.verschueren@eusportlink.be