Dien jouw bovenlokaal project in voor 15 oktober 2022

Heb jij een bovenlokaal project en wil je subsidies aanvragen voor dit project? Goed nieuws! Dien nu jouw project in via het subsidieplatform om jouw projectsubsidies aan te vragen. Vanaf nu kan je dossiers voor de bovenlokale projectondersteuning 2023 indienen via het online subsidieplatform. Dit is mogelijk tot vrijdag 14 oktober 2022.

Ga aan de slag!

  • Lees eerst het subsidiereglement grondig na, en neem ook de leidraden voor sportpromotionele projecten en beleidsmatige projecten door. Je vindt er alles over de criteria en de beoordelingswijze.
  • Aanmelden bij dit platform gebeurt via eID. Als je de voorbije jaren al een dossier indiende, log dan in met dezelfde account.
  • Opgelet! Er is een verschillend aanvraagformulier voor sportpromotionele en beleidsmatige projecten. Vergis je niet, want gegevens kunnen niet overgezet worden.
  • Het opslaan van een dossier gebeurt automatisch bij het doorklikken naar een volgende pagina. Wanneer je op het einde op de knop ‘bevestigen’ klikt, is je dossier ingediend en kunnen er geen wijzigingen meer aangebracht worden aan het dossier.
  • In het overzicht van je ingediende aanvragen kan je elk dossier nu ook downloaden als pdf-bestand.