Congres Lokaal Sportbeleid 2023 - Boek jouw overnachting

Zet je schrap voor een boeiende tweedaagse op woensdag 8 en donderdag 9 maart 2023 in het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum Brugge (BMCC Brugge).

Meer info over het congresthema, het definitieve programma en alle praktische details volgt later. We houden jullie op de hoogte op deze pagina, via onze nieuwsbrief en via onze sociale media. Beleef Congres Lokaal Sportbeleid alvast mee via de #CongresLokaalSportbeleid!

Ontmoetingsplaats

Congres Lokaal Sportbeleid is dé ontmoetingsplaats voor iedereen lokaal actief mét en vóór sport. Een concrete leer-tweedaagse met (staande) netwerkavond rond sportbeleid, sportparticipatie, sportieve ruimte, sportclubondersteuning en de link van sport met diverse lokale en maatschappelijke uitdagingen.

Als deelnemer kan je tijdens Congres Lokaal Sportbeleid ook heel wat bedrijven bezoeken tijdens onze bedrijvenbeurs. Diverse bedrijven stellen hun producten of diensten voor en als deelnemer is dit hét moment om al jouw vragen te stellen aan bedrijven uit de brede sportsector.

We kijken er nu al naar uit jullie allemaal daar te ontmoeten! Met de steun van Vlaanderen, stad Brugge en de sportdienst van Brugge.

Hou de website www.lokaalsportbeleid.be/congres en sociale media van Netwerk Lokaal Sportbeleid goed in de gaten voor de laatste updates over Congres Lokaal Sportbeleid.

Overnachten

Een overzicht over alle mogelijkheden om te overnachten in Brugge en/of in de buurt van Brugge, kan je vinden op https://www.visitbruges.be/nl/logies.

In samenwerking met de stad Brugge en enkele plaatselijke hotels, kunnen we jullie enkele mooie aanbiedingen voorstellen om in de buurt te overnachten in onderstaande hotels. Je vindt op deze pagina ook de kortingscodes om jouw hotel te boeken.