Bestuursorgaan Netwerk Lokaal Sportbeleid - Stel je kandidaat!

Op vrijdag 2 juni 2023 is Tabloo in Dessel the place to be voor ‘Lokaal Sportbeleid Kiest‘, een inspiratiedag voor al onze leden, gekoppeld aan de toelichting van de vernieuwde bouwstenen. Op deze dag blikken we zoals steeds terug op het afgelopen jaar en overlopen we de statutaire bepalingen van de vzw. We maken er een ontmoetingsdag van, we lichten de vernieuwde bouwstenen toe en geven jullie de kans om hier onderling nog dieper op in te gaan tijdens een uitwisselingsmoment. Het volledige programma van deze dag kan je ontdekken via deze pagina. Vergeet je zeker niet in te schrijven voor ‘Lokaal Sportbeleid Kiest’!

Stel je kandidaat om deel uit te maken van het bestuursorgaan

Tijdens ‘Lokaal Sportbeleid Kiest’ en de algemene vergadering wordt ook het nieuwe bestuur verkozen. Op vrijdag 2 juni zal elk lid ’s ochtends een stembiljet ontvangen. Dit stembiljet wordt ingevuld en om 14u00 wordt de vernieuwde bestuursploeg bekend gemaakt op basis van deze stemming.

Geïnteresseerd om je kandidaat te stellen om deel uit te maken van het bestuursorgaan van Netwerk Lokaal Sportbeleid? Stuur je CV en motivatie door tegen 30 mei 2023 via mail naar jeroen@lokaalsportbeleid.be. Dan zorgen wij er voor dat jouw naam mee op het stembiljet komt te staan. Voor meer info of bij vragen kan je bij hetzelfde adres terecht.

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid