Bedrijvendag - 24 oktober 2023 - Oudenaarde

Netwerkmoment voor Bedrijfspartners

Netwerk Lokaal Sportbeleid nodigt je graag uit voor de Bedrijvendag op dinsdag 24 oktober 2023 in Oudenaarde. Net als elk jaar voorzien we voor onze bedrijfspartners een leuke namiddag. Ook nieuwe bedrijven zijn meer dan welkom om met onze organisatie en werking kennis te maken. Dit jaar staat de Bedrijvendag in het teken van Vlaanderens Mooiste, de Ronde van Vlaanderen.

We voorzien twee keuzeactiviteiten:

  • Neem plaats op onze bus, die jullie in twee uur langs de voornaamste hellingen uit de Ronde van Vlaanderen brengt. We laten ons begeleiden door opperseingever en wielerencyclopedie Lucien De Schepper. Hij vertelt jullie de grote en klein verhalen op onder meer de Paterberg, Taaienberg en Eikenberg. Uiteraard schijnen we ook ons licht op de pittoreske dorpjes en het natuurschoon van de Vlaamse Ardennen.
  • De Ronde van Vlaanderen. De mooiste wedstrijd van het jaar. Hoe bereidden wielrenners zich de afgelopen 100 jaar voor? Hoe beleefden ze een overwinning of een net-niet-overwinning. Wie zijn de mensen achter de helden? Wat ging er door hun hoofd in de eindsprint of tijdens die eenzame laatste kilometers? We bundelden deze verhalen en memorabilia van winnaars en deelnemers aan hun De Ronde van Vlaanderen in een heuse schatkamer. Niemand minder dan Nico Mattan gidst jullie rond in de Expo.

Uiteraard organiseren we als Netwerk Lokaal Sportbeleid ook een sportief luikje. Wie wil, kan vrijblijvend en voorafgaand aan de keuzeactiviteiten nog deelnemen aan een rit met de koersfiets door de streek.

Eindigen doen we met een diner in het Centrum Ronde van Vlaanderen, maar niet zonder jullie met enthousiasme het Bedrijfspartnership 2024 te hebben voorgesteld.

De Bedrijvendag wordt georganiseerd voor onze bedrijfspartners als dank voor de samenwerking met Netwerk Lokaal Sportbeleid. Ook voor nieuwe bedrijven is dit een uitgelezen netwerkevent om kennis te maken met onze organisatie en de bijhorende commerciële mogelijkheden.

Wij kijken er naar uit je op deze ontmoetingsdag te mogen verwelkomen! Tot dan!

Mocht je vragen hebben, contacteer dan Rozemarijn Van Meirvenne (verantwoordelijke bedrijfspartnerships).

Programma

  • 12u00: Begeleide fietstocht in de streek rond Oudenaarde (*)
  • 14u45: Verzamelen aan het Centrum Ronde van Vlaanderen
  • 15u00: Vertrek van de bus die met gids De Ronde van Vlaanderenroute volgt (**)(***)
  • 15u15: Start rondleiding in het Centrum Ronde van Vlaanderen en de Expo (**)
  • 17u30: Toelichting Bedrijfspartnership 2024
  • 18u00: Netwerketentje in het Centrum Ronde van Vlaanderen
  • 20u30: Einde

* Voor deze activiteit moet je zelf zorgen voor een koersfiets. Ofwel breng je zelf je fiets mee, ofwel neem je individueel contact op met het Centrum Ronde van Vlaanderen om op eigen kosten materiaal te huren. Na de rit kan je douchen in het Centrum.
** Je kiest één van de activiteiten. Bij inschrijving op onze website kan je jouw voorkeur aanduiden.
*** De bus vertrekt stipt om 15u00 aan het Centrum Ronde van Vlaanderen, dus wees op tijd!

Het einde van de busrit (met gids) én het einde van de gegidste rondleiding in Expo is omstreeks 17u00 . Daarna stellen we het Bedrijfspartnership 2024 voor, alvorens aan tafel te schuiven.

Inschrijven

Schrijf je in tegen uiterlijk dinsdag 17 oktober 2023. Laatkomers kunnen de rondleiding in de Expo volgen. Indien je enkel voor een bepaald onderdeel aanwezig zal zijn, gelieve dit dan ook duidelijk te vermelden bij inschrijving.

Master Partners hebben recht op twee gratis deelnames, partners en nieuwe bedrijven hebben recht op één gratis deelname. Meer inschrijvingen zijn mogelijk mits betaling van 85 euro. Bij een no-show wordt 100% van de kostprijs aangerekend. Dit geldt ook voor de gratis deelnames.

Bereikbaarheid en parking

Het Centrum Ronde van Vlaanderen (Markt 43, 9700 Oudenaarde) is vlot bereikbaar met de fiets, de wagen en met het openbaar vervoer. Kom je met de fiets en volg je het jaagpad langs de Schelde? Steek de brug over aan de Abdij van Maagdendale en je komt recht op het Centrum uit. Kom je met de trein? Vanuit het station van Oudenaarde wandel je een 15-tal minuten. Neem je liever de bus? Neem bus 65 aan het station en stap af op de markt. Wie met de wagen komt, kan gratis parkeren op Parking De Ham (De Ham, 9700 Oudenaarde; aan achterkant en op 200m van het Centrum) of op Parking Meerspoort (Minderbroedersstraat, 9700 Oudenaarde).

Schrijf je hieronder in voor de Bedrijvendag op dinsdag 24 oktober 2023 in Oudenaarde

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Rozemarijn Van Meirvenne
Rozemarijn Van Meirvenne Medewerker onthaal, dienstverlening en coördinator bedrijfspartnerships T 03 780 91 00 rozemarijn@lokaalsportbeleid.be