Sportbeleidsplanning: de uitdagingen in jouw lokale beleidscontext

De lokale besturen buigen zich komende jaren opnieuw over de opmaak van een meerjarenplan. Binnen de Beleids- en Beheercyclus (BBC) kiest elke gemeente zijn eigen aanpak om zijn gegevensanalyse uit te voeren, beleidsdoelstellingen te formuleren en actieplannen uit te werken. Netwerk Lokaal Sportbeleid voorziet enkele opleidingsdagen om jou te ondersteunen bij het formuleren van de beleidsuitdagingen tot doelstellingen en het opmaken van actieplannen.

Tijdens deze eerste dag frissen we de essentie van een aantal methodieken op om de uitdagingen in jouw gemeente te omschrijven. Heb je lessen getrokken uit de vorige beleidscyclus? Dan horen we deze graag. We nemen ze mee in de uitwisselingsmomenten en voorzien ook tijd om van gedachten te wisselen over de huidige lokale beleidscontext en de nog aanwezige beleidsvraagstukken.

In het najaar volgt een volgende opleidingsdag waar we stilstaan bij het vooropstellen van doelstellingen en actieplannen met impact. Over plaats en datum van deze dag volgt later meer informatie.

Uitwisseling · Sportbeleid · Antwerpen
Sportbeleidsplanning: de uitdagingen in jouw lokale beleidscontext

Datum

Dinsdag 09 mei 2023 Van 09u30 tot 15u30

Prijs

€ 70 voor leden

Locatie

De Winkelhaak
Lange Winkelhaakstraat 26
2060 Antwerpen

Toon op kaart

Organisatie

Netwerk Lokaal Sportbeleid
August de Boeckstraat 1 bus 3
9100 Sint-Niklaas
03.780.91.00
www.lokaalsportbeleid.be
info@lokaalsportbeleid.be

Schrijf je in voor deze activiteit