Bedrijvendag 2022

Netwerk Lokaal Sportbeleid nodigt de bedrijfspartners graag uit voor de Bedrijvendag op dinsdag 25 oktober 2022 in Brugge.

We starten aan het station van Brugge om van daaruit verrassende hoekjes en kantjes van de Brugse binnenstad te bezoeken. Eindigen doen we met een diner in de authentieke Brouwerij De Halve Maan, maar niet zonder jullie met enthousiasme het Bedrijfspartnership 2023 te hebben voorgesteld.

Nog niet bekend met onze Bedrijvendag?

De Bedrijvendag wordt georganiseerd voor onze bedrijfspartners als dank voor hun steun aan Netwerk Lokaal Sportbeleid. Ook voor nieuwe bedrijven is dit een uitgelezen netwerkevent om kennis te maken met onze organisatie en de bijhorende commerciële mogelijkheden.

Meer info over de bedrijvendag vind je hier.

Wij kijken er naar uit je op deze ontmoetingsdag te mogen verwelkomen! Tot dan!

Download hier de uitnodiging van de Bedrijvendag 2022 in PDF.

West-Vlaanderen
Bedrijvendag 2022

Datum

Dinsdag 25 oktober 2022 Van 14u45 tot 20u30

Locatie

Station Brugge NMBS (onthaal)
Stationsplein 5
8000 Brugge


Brouwerij De Halve Maan

Walplein 26
8000 Brugge
www.halvemaan.be
info@halvemaan.be

Toon op kaart

Organisatie

Netwerk Lokaal Sportbeleid vzw
August de Boeckstraat 1 bus 3
9100 Sint-Niklaas
03.780.91.00
www.lokaalsportbeleid.be
bedrijf@lokaalsportbeleid.be

Praktisch

Master Partners hebben recht op twee gratis deelnames, partners en nieuwe bedrijven hebben recht op één gratis deelname. Meer inschrijvingen zijn mogelijk mits betaling van 85 euro. Bij een no-show wordt 100% van de kostprijs aangerekend. Dit geldt ook voor de gratis deelnames.

Parkeren kan je aan het station (Stationsplein 5, 8000 Brugge). Voor de bereikbaarheid met de wagen is er namelijk een ruime capaciteit van parkeerplaatsen (Interparking) beschikbaar.

Voorzie gemakkelijke kledij en wandelschoenen. Je wandelt in het stadscentrum van Brugge over kasseien. In geval van regenweer is je paraplu handig.

Schrijf je in voor deze activiteit