Vragenlijst impact coronacrisis op de sportsector

De UGent heeft, in opdracht van Sport Vlaanderen en in samenwerking met Netwerk Lokaal Sportbeleid, een vragenlijst ontwikkeld die de langdurige gevolgen van de coronamaatregelen voor de sportsector in kaart brengt. De focus van het onderzoek ligt op de organisatorische, economische en financiรซle impact van de coronacrisis. Dit op zowel de sportclubs als de sport- en vrijetijdsdiensten. Vragenlijsten kunnen ingevuld worden tot 15/01/2022.

Impact op sport- en vrijetijdsdiensten

Om de impact van de coronacrisis op de sport- en vrijetijdsdiensten te meten, vul volgende vragenlijst in.

We wensen hierbij vooral de effecten op de algemene werking, gemeentelijke sporthallen en -terreinen, lokale evenementen, lessenreeksen en sportkampen te onderzoeken.

Impact op sportclubs

Om de impact op de sportclubs in kaart te brengen, kan je deze vragenlijst alvast mee verspreiden naar de sportclubs van jouw gemeente!

TIP! Eventueel kan volgende boodschap worden toegevoegd:
“Onze sport- of vrijetijdsdienst (aan te passen) wil in samenwerking met de UGent en Sport Vlaanderen de langdurige impact van de coronacrisis op de sportclubs in onze gemeente in kaart brengen. Graag vragen wij hiervoor jouw medewerking. Gelieve bijgevoegde vragenlijst in te vullen tegen 15/01/2022. De vragenlijst wordt bij voorkeur ingevuld door een bestuurder die voldoende op de hoogte is van de impact, zoals de voorzitter of de penningmeester.”

Resultaten en contact

De resultaten van de bevragingen zullen uiteraard met jouw sport- of vrijetijdsdienst gedeeld worden. Wij danken je alvast voor jouw medewerking. Voor vragen/opmerkingen kan je contact opnemen met Tom De Clerck van de UGent (tom.declerck@ugent.be).” 

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid