Maak kennis met onze nieuwe collega Klaas Verstraete

Op maandag 23 augustus 2021 startte Klaas Verstraete als inhoudelijke medewerker met focus op zwembaden en sportinfrastructuur bij Netwerk Lokaal Sportbeleid.

Als inhoudelijke medewerker staat hij in voor de opvolging van of ondersteuning bij verschillende dossiers en beleidsdomeinen. Een groot deel daarvan zijn dossiers die te maken hebben met zwembaden en zwemmen. Zo zal Klaas expertise en kennis uitbouwen rond zwembaden door onderzoek en via ons netwerk. Op die manier werkt hij mee aan kennisdeling en campagnes, onder andere via de commissie zwembaden. Verder wordt Klaas ingezet bij de leerlijn zwemmen en Fred Brevet. Op termijn hebben zwembaden en open water geen geheimen meer voor hem.

Tot slot zal Klaas ook meewerken aan dossiers rond sportinfrastructuur in brede zin, de uitbouw van onze kennisbank en andere themaโ€™s die bijdragen aan een sterk lokaal sportbeleid. 

Klaas (ยฐ1989) is afkomstig van Izegem, waar hij ook woont met zijn gezin. Hij is van opleiding Bachelor LO en Bewegingsrecreatie. Als vrijwilliger was hij Chiro-groepsleider en voetbalscheidsrechter. Verder heeft hij een verleden als zwemmer.

Voor veel van onze leden zal Klaas geen onbekende zijn. Hij startte in 2016 namelijk als projectmedewerker sportparticipatie bij het toenmalige ISB. Klaas stond toen tot en met 2019 (halftijds) in voor de kennisontwikkeling en -deling en ondersteuning op vlak van andersgeorganiseerde sport en kansengroepen.

Je kan Klaas bereiken via klaas@lokaalsportbeleid.be. Of je kan hem ontmoeten op รฉรฉn van onze activiteiten.

Welkom, Klaas en veel succes!

Jouw contact bij
Netwerk Lokaal Sportbeleid
Klaas Verstraete
Klaas Verstraete Medewerker zwembaden en sportinfrastructuur klaas@lokaalsportbeleid.be